Fotbal : George Copos: „Peseiro nu mai este antrenor la Rapid”


Intră acum și în grupul de

Plecarea lui Peseiro de la Rapid este ca și realizată, mai ales dacă se are în vedere declarația lui George Copos care sublinia că din punctul său de vedere, acesta nu mai este tehnicianul formației de sâmbătă de la 12, “definitiv și irevocabil!”.

Privitor la înlocuitorul portughezului, Copos declara pentru GspTv: “vreau un antrenor care să iubească Rapidul, care să facă performanță nu doar cu străini, pentru că și în România sunt jucători de valoare. Anul asta, cred că CFR va lua titlul”. Fostul/actualul patron s-a arătat deranjat de felul cum este condus clubul, de salariile foarte mari pentru unii jucători, dar și de incapacitatea de a-l reține pe Dani Coman.

“Vom face un audit care se va termina la sfârșitul lunii ianuarie. Nu pot să-l acuz pe Taher, a adus chiar și bani, dar societatea a fost administrată prost. Vinovați au fost cei care au condus. Nu e posibil ca Julio Cesar să aibă un contract de 600.000 de euro brut. Cât timp am fost eu la Rapid nu au fost probleme cu salariile jucătorilor. În toți anii în care am fost eu la Rapid am obținut performanțe, titluri, cupe, l-am adus pe Mircea Lucescu, pe Răzvan Lucescu”, se lăuda Copos. Acesta a adăugat că “situația este groaznică la Rapid, sunt niște contracte pe care societatea nu le poate onora! În schimb nu s-au găsit 30.000 de euro pentru a-l ține pe Dani Coman”.
 


Intră acum și în grupul de