Fotbal : Lazio Roma a pus ochii pe Dubarbier


Intră acum și în grupul de

Argentinianul este considerat un fotbalist puternic și rapid. Mai multe grupări de pe mapamond au pus ochii pe valorile care se antrenează la Cluj. Pe lista posibilelor plecări se mai numără Kone, Culio sau Galiassi însă unul dintre cei mai vânați fotbaliști de la CFR este Dubarbier, care, mai nou, e pe placul italienilor de la Lazio Roma.

„I-am prezentat lui Lotito (n.r. – patronul clubului Lazio) un jucător foarte puternic, rapid și care e mijlocaș stânga.  Îl cheamă Dubarbier, are pașaport francez și joacă la CFR Cluj”, a declarat impresarul argentinian Pablo Sabbag pentru presa italiană.
Agentul FIFA l-a urmărit pe cel poreclit „Ghepardul” la jocurile cu AS Roma din Liga Campionilor, menționând că șeful lui Lazio a fost foarte încântat de abilitățile acestuia.  „Vom intra la negocieri. Lotito vrea să-l ia din ianuarie, și nu ca împrumut. E un jucător tânăr și de perspectivă”, a adăugat Sabbag.

În antiteză cu acest optimism al italienilor se află Iuliu Mureșan. Șeful de la CFR nu știe de vreo ofertă de la Lazio. Mai mult, îi ia și peste picior pe italieni, pe care nu-i consideră destul de potenți financiar pentru o astfel de tranzacție.
Până la transferul oficial al lui Dubarbier, CFR rămâne cu împrumutul și ofertele lui Fabbiani din Argentina și plecarea lui Trică în Cipru. Dar și cu cererile pentru Culio din Rusia, Perreira din Portugalia, Yssouf Kone din Franța și Anglia, Galiassi din Germania și Rusia, cât și pentru Deac, dorit în România.


Intră acum și în grupul de