FOTBAL : Căpitanul lui FC Liverpool a fost arestat


Intră acum și în grupul de

Steven Gerrard, căpitanul lui FC Liverpool, a fost reținut de poliție după o încăierare într-un restaurant. După ce duminică „a zburat” pe teren în timpul meciului Newcastle – FC Liverpool 1-5, înscriind și două goluri, „cormoranul” Steven Gerrard a fost arestat ieri-dimineață de poliția din localitatea Southport.

În conformitate cu tradiția din Insulă, acolo unde săptămână de săptămână fotbaliștii ajung în arestul poliției după încăierări prin baruri, Gerrard a ajuns să o pățească și el. Mijlocașul și în același timp căpitanul lui FC Liverpool a fost reținut după o petrecere într-un restaurant din Southport, acolo unde jucătorul își invitase prietenii imediat după ultimul meci al anului, victoria cu Newcastle.

„Șase persoane au fost arestate, fiind suspectate de agresiune”, au precizat forțele de ordine, care au menționat că victima bătăii a fost dusă la spital, printre cei șase agresori aflându-se și Gerrard. Apreciat ca un jucător model și primind de la regină „Ordinul Marii Britanii”, internaționalul englez este departe de a fi un „bătăuș”, știrea surprinzând pe toată lumea. Clubul FC Liverpool a specificat că nu va face nicio declarație legată de incidentul în care a fost implicat căpitanul echipei, care a fost plasat în detenție preventivă.

Pe plan sportiv, lucrurile merg perfect pentru Steven Gerrard, „cormoranii” fiind lideri de Crăciun în Premier League, poziție pe care nu au mai ocupat-o din anul 1996, la finalul acelui sezon Liverpool terminând însă doar pe locul patru. În avantajul echipei lui Rafa Benitez este tradiția ultimelor patru ediții de Premier League, de fiecare dată liderul de Crăciun câștigând campionatul. FC Liverpool, cea mai titrată echipă din fotbalul englez, nu a mai obținut titlul de campioană tocmai din sezonul 1989-1990.


Intră acum și în grupul de