Șase persoane rănite, sâmbătă seara, în două accidente în județul Suceava. Un autoturism a intrat într-un stâlp la Vicovu de Jos, iar o căruță a fost lovită de o mașină la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Șase persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în două accidente care s-au produs la Vicovu de Jos și Vadu Moldovei.

Potrivit ISU Suceava, la Vicovu de Jos, două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp. Una dintre persoanele rănite a rămas încarcerată și a fost extrasă de echipa de intervenție.

Ambele persoane rănite au primit îngrijiri medicale la fața locului după care au fost transportate la spital pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

În zonă au intervenit modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La scurt timp un alt accident s-a înregistrat la Vadu Moldovei unde un autoturism a intrat într-o căruță.

În urma impactului, trei persoane din căruță și una din autoturism au primit îngrijiri medicale din partea echipei de intervenție, toate fiind conștiente și cooperante. Din cele patru persoane rănite, una singură a fost transportată la spital în condițiile în care celelalte trei au refuzat transportul.

La Vadu Moldovei au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al SAJ Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de