Box : Bute a acceptat condițiile pentru o întâlnire cu Mads Larsen


Intră acum și în grupul de

Pugilistul Lucian Bute a acceptat condițiile pentru a-și apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în fața sportivului Mads Larsen, dar contractele necesare încă nu au fost semnate deoarece danezul vrea prea mulți bani, informează site-ul BoxingScene.com.

Potrivit sursei citate, Bute este foarte aproape de o confruntare cu Larsen, pentru care data și locul urmează să fie stabilite. Directorul Sauerland Event, Chris Meyer, a declarat că Lucian Bute a acceptat să boxeze cu Larsen, însă danezul insistă să primească mai mulți bani.

"Meyer spune că timpul pentru înțelegere aproape a expirat. Unul din aspectele care ar face necesară grăbirea discuțiilor ar putea fi faptul că la 6 ianuarie va avea loc licitația pentru un meci eliminatoriu între Librado Andrade și un alt pugilist al Sauerland, ucraineanul Vitali Tsipko, tot la versiunea IBF.

Dacă Larsen nu va accepta condițiile pentru o înfruntare cu Bute, ar fi dificil să-l vedem pe Tsipko procedând la fel, pentru că astfel va evita o meci eliminatoriu periculos și va putea lupta direct pentru titlul mondial", notează BoxingScene.com.

Mads Larsen, în vârstă de 35 de ani, are în palmares de 52 de victorii (37 KO) și două înfrângeri.


Intră acum și în grupul de