Nationala, fotbal :”O necalificare la CM din 2010 transformă România într-o echipă de mâna a treia!”


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă ajunsese la o echipă mai puternică, Wolfsburg, lui Vlăduț Munteanu nu i-a mai mers atât de bine în Bundesliga. Mai mereu rezervă nu a apucat să-și demonstreze valoarea, iar accidentările nu i-au dat pace. Acum este refăcut și vrea să revină în forță și să arate că are un cuvânt de spus în fotbal. Fostul dinamovist consideră că o necalificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud va transforma din naționala noastră o echipă care nu merită bagată în seamă.

"Vreau să mă recuperez cât mai repde la genunchi. Apoi dacă sănătatea îmi permite și este totul în regulă sper să revin în forță pe plan fotbalistic. Ultima jumătate de an din 2008 a fost cea mai proastă pentru mine. Mă bucur de transferul la Arminia, pentru că pot să joc și vreau să arăt ca anul de la Cottbus nu a fost o întâmplare. Dacă nu ne calificăm la Mondiale vom fi considerați o echipă din lumea a doua, a treia a fotbalului, ceea ce nu este bine.", a spus Vlad Munteanu la știrile tvr1.

Vlăduț Munteanu s-a transferat în această iarnă de la Wolfsburg la Arminia Bilefeld și speră să joace mai mult decât la fotmația pregătită de Felix Magath.


Intră acum și în grupul de