Beat criță, un sucevean a fost accidentat în zona „Belvedere”


Intră acum și în grupul de

Un sucevean beat criță a fost accidentat sâmbătă în zona „Belvedere”. Potrivit IPJ Suceava, pe 03.01.2009 , în jurul orelor 17.25, pe strada Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, F. Gabi, în vârstă de 28 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Vectra, ajungând în zona vis-a-vis de stația pentru mijloace de transport în comun „Belvedere”, a surprins și lovit cu oglinda laterală-dreapta pe D. Vasile, în vârstă de 62 ani, localnic, care fiind într-o stare avansată de ebrietate, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de nu mai puțin de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a declarat verbal că nu a suferit vătămări corporale și nu dorește să se deplaseze la spital pentru a primi îngrijiri medicale, motiv pentru care s-a procedat la examinarea acestuia cât și a articolelor vestimentare, dar nu au fost identificate urme care ar fi putut fi provocate în urma impactului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de