Fotbal : „Pe Dorel îl bagăm la mijloc, pe Costea o să-l punem atacant! Nu mai aducem pe nimeni”


Intră acum și în grupul de

Patronul Univerisității Craiova, Adrian Mititelu, a declarat astăzi pentru siteul oficial al clubului, că el și numai el ia deciziile în ceea ce privește strategia clubului. Șeful Universității Craiova a mai precizat că deși antrenorul Napoli este de acord cu strategia sa, acest lucru nu este important, deoarece el este cel care ia decizia.
 
"Nicolo este de acord cu această strategie și nu spun așa de complezență, ca sa audă suporterii. Chiar este de acord și chiar dacă nu era, eu stabilesc strategia la clubul ăsta. Nici suporterii, nici antrenorii, aici se lucrează după ceea ce dispun eu. Eu îmi asum asemenea responsabilități și, cât timp mă voi ocupa de club, nu îmi va face mie nimeni strategia!”, a tunat Mititelu.
 
Omul de afaceri a început să împrumute din caracteristicile lui Gigi Becali, anunțând posturile pe care vor evolua fotbaliștii săi. Dorel Stoica va juca la mijloc, în timp ce Bușu sau Barbu vor juca din ce în ce mai mult, în echipa condusă, cel puțin teoretic, de Nicolo Napoli.
 
"Fundași centrali îi avem pe Mitchell, Dorel Stoica, Găman, Barbu – o să îl băgăm pe Stoica la mijloc și o să joace Găman. Barbu este și el puțin nedreptățit, pentru că vrea și el să joace. Mai avem un tânăr, Popescu, care este foarte talentat, dar nu poate să joace, nu are șanse. La mijloc îi avem pe Wobay, Prepeliță, Bărboianu, acesta din urmă putând intra și în apărare. Îi avem și pe Dilevski, Gângioveanu, Firțulescu, Dorel, ce facem? Când joacă ăștia?Nu mai spun că era și Florin Costea băgat în categoria celor de la mijloc, pentru că foarte mult timp a jucat acolo. Deși eu îl văd atacant pe Costea din retur. ”, a explicat, "tehnicianul", Adrian Mititelu.


Intră acum și în grupul de