Bilanț favorabil pe 2008, la Garda de Mediu Suceava


Intră acum și în grupul de

Activitatea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Suceava este considerată a fi una bună, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă comisarul-șef Constantin Harasim, principalul criteriu fiind numărul de controale efectuate. „Aveam planificate un număr de 871 de controale dar am realizat 1.137, deci un procent 130 la sută. Acest procent are la bază numărul mare de controale tematice venite suplimentar în timpul anului dar și sesizările tot mai multe. La acest gen de controale, mă refer la cele tematice făcute în colaborare cu IPJ, IJJ, Poliția Feroviară, ISU, SGA”,  a menționat șeful Comisariatului Județean de Mediu Suceava.

Acesta a precizat că au fost aplicate un număr de 258 de sancțiuni cu o valoare totală de 1.458.550 lei (14 miliarde de lei vechi) din care s-a încasat 257.400 lei „diferența fiind dată în debit pentru a fi încasată de Direcția de Finanțe” aceasta trebuind să urmărească încasarea amenzii.

În privința planului de control a acestui an Constantin Harasim a precizat că sunt planificate un număr de 798 controale, mai puține ca acul trecut în condițiile în care și numărul de comisari s-a diminuat, unul fiind ales primar, este vorba despre primarul comunei Pojorâta, iar o comisară se află în concediu de maternitate. Fără cele două persoane, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava are 13 comisari ce efectiează verificări. „Clasamentul comisariatelor este în curs de realizare, și avem șanse să ne clasăm în primele 10 locuri”, a mai afirmat Constantin Harasim.        
 


Intră acum și în grupul de