Un TIR căutat din luna august de autoritățile din Italia, depistat în Vama Siret în timp ce era condus de un șofer bulgar


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit la controlul de frontieră un automarfar marca DAF, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroche Serițan, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră  cetăţeanul bulgar  A. Y., în vârstă de 58 de ani.

Acesta conducea un automarfar marca DAF, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autovehiculul era semnalat ca fiind “bun căutat pentru confiscare”, alerta introdusă de autoritățile din Italia în data de  31 august 2018.

Automarfarul, în valoare de aproximativ 92.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, iar în acest caz se fac cercetări penale pentru tăinuire.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de