Focuri de armă la Frătăuții Noi pentru reținerea unui grup de contrabandiști. Aceștia au reușit să fugă în Ucraina, dar au abandonat țigări de contrabandă de 140.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au tras mai multe focuri de armă pentru reținerea unui grup de contrabandiști, dar suspecții au reușit să fugă în Ucraina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, sâmbătă dimineața, polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Fratăuții Noi, mai multe persoane care transportau colete voluminoase spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru interceptarea celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin.

Drept urmare, pentru reținerea persoanelor polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au supus și s-au întors pe teritoriul ucrainean.

Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment.

La fața locului au fost descoperite 24 de colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 11.910 pachete țigări, în valoare de aproximativ 140.000 lei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de