Ion Lungu, la AMR, vorbind în numele primarilor din județele Moldovei, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că e nevoie de finanțarea Autostrăzii A 8, altfel zona va fi condamnată la subdezvoltare. Președintele a răspuns că sprijină acest proiect


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a vorbit, luni, în cadrul ședinței Asociației Municipiilor din România unde a participat și președintele României, Klaus Iohannis, în numele primarilor din județele Moldovei despre necesitatea finanțării Autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Tg Mureș.

Lungu a spus că a fost mandatat să vorbească din partea primarilor din Moldova despre asigurarea finanțării autostrăzii Iași-Tg.Mureș.

„Am arătat că noi, primarii din Moldova, suntem discriminați, condamnați la subdezvoltare dacă acest proiect nu va fi realizat”, a spus primarul.

El a arătat că președintele Klaus Iohannis este total de acord cu acest proiect și sprijină realizarea lui.

„Veniturile proprii ale localităților noastre pot crește numai cu crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investiții, aceste lucruri și creșterea nivelului de trai în orașele noastre, sunt condiționate de realizarea autostrăzii”, a spus Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de