ITM recompensat la conferința „Săptămâna Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă 2008”


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a primit aprecieri pentru campania anuală „ Locuri de muncă sigure și sănătoase” și  a “Săptămânii Europene 2008”. La mijlocul lunii decembrie 2008, la București a avut loc conferința de încheiere a „Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă 2008” cu mesajul „ Locuri de muncă sigure și sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere.”

La conferință au participat Andrew Smit, directorul Agenției Europeane pentru Sănătate în Muncă, Mariana Basuc Inspector General de Stat, Inspecția Muncii, inspectori șefi județeni, reprezentanți ai confederațiilor patronale și sindicale.
În cadrul conferinței au fost prezentate lucrări privind bunele practici în domeniul evaluării riscurilor și al managementului securității în muncă.

Județul Suceava a prezentat două lucrări privind bune practici de securitate și sănătate în muncă. Lucrarea prezentată de S.C. SYMETRICA S.R.L., cu titlul „Program de prevenire a riscurilor”, a fost premiată pentru bune practici în cadrul Campaniei Europene de Evaluarea Riscurilor.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava reprezentat de inspectorul șef, Mihai Airinei și inspector șef adjunct, Dorin Mihăilă, a primit diplomă pentru buna organizare a campaniei anuale „Locuri de muncă sigure și sănătoase” și a “ Săptămânii Europene 2008”.
 


Intră acum și în grupul de