Angheluș încă stârnește „pasiuni” în colegiul Siret


Intră acum și în grupul de

     Bannerele electorale din campania pentru alegerile generale ale candidatului PNL pentru Colegiul Siret la Camera Deputaților, Iulian Angheluș, au făcut „furori” printre alegători. Un banner cu imaginea lui Angeluș a fost folosit, fără acordul candidatului, de un locuitor al comunei Zvoriștea, pe post de coviltir, persoana în cauză rămânând necunoscută. Situația cu pricina a fost descoperită în ultima zi a anului trecut, când cei din Zvoriștea au plecat cu uratul, iar în centrul localității a fost un mini-festival al datinilor și obiceiurilor de iarnă.

Chestionat asupra celor surpinse de un fotograf aflat în zonă, Iulian Angheluș nu a făcut altceva decât să zâmbească și să explice că se bucură ca produsele din campania sa sunt incă „în topul preferințelor” locuitorilor din colegiu. „Le mulțumesc acelor mascați că m-au ajutat să mai adaug puncte la notorietatea mea, cu atât mai mult cu cât am înțeles că ei sunt din Zvoriștea.

Mă bucur că un tânăr politician îi ajută să se ferească de intemperiile vremilor. Am fost surprins de această situație, dar în politică dacă nu ai simțul umorului, nu ai ce căuta. Dacă mascații din Zvoriștea nu au cu ce să își aprindă focul în sobe, îi anunț că le pot dona un top de afișe cu PSD”, a declarat Angheluș.

 


Intră acum și în grupul de