PD-L Suceava și-a stabilit comisia de reprezentare în cadrul parteneriatului cu PSD


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava a stabilit, marți, persoanele ce vor face parte din comisia de reprezentare în cadrul parteneriatului cu PSD, acest partid având dreptul la nominalizarea prefectului și la alegerea primei instituții descentralizate a cărei conducere o solicită.

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, pe lângă el, din comisia de reprezentare în cadrul parteneriatului județean cu PSD vor mai face parte prim vicepreședinții Orest Onofrei, secretar al Senatului și Dumitru Pardău, secretar al Camerei Deputaților, primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, și deputatul de Suceava Ioan Balan. Flutur a spus că membrii comisiei de reprezentare urmează să stabilească cu organizația PSD Suceava când va avea loc prima întâlnire a reprezentanților suceveni ai celor două formațiuni.

Reprezentanții PSD Suceava au fost stabiliți săptămâna trecută, aceștia fiind președintele organizației, senatorul Gavril Mîrza, prim-vicepreședintele organizației, deputatul Cătălin Nechifor, președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, liderul grupului consilierilor județeni PSD, Gheorghe Iacob și vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Donțu.

Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat luni că speră ca în cursul acestei săptămâni cele două organizații vor începe discuțiile în vederea stabilirea conducerilor instituțiilor de stat din județ. El a spus că PSD Suceava este pregătit să discute cu partenerii din PD-L, astfel încât să se producă "unele schimbări" în conducerile instituțiilor de stat din județ.

 


Intră acum și în grupul de