Clienții E.ON Gaz nu sunt afectați de deficitul de gaze naturale


Intră acum și în grupul de

Deficitul de gaze naturale rezultat în urma reducerii livrărilor de gaze naturale din import nu afectează la acest moment clienții E.ON Gaz România, potrivit unui comunicat al companiei. Într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt Franciska Zsigmond din cadrul departamentului de relații publice și comunicare al E.ON Gaz România SA, furnizarea gazelor naturale se desfășoară la parametri normali, deficitul fiind acoperit cu cantități de gaze naturale disponibile din producție internă și din stocurile de gaze naturale existente. „Până în prezent, compania noastră nu a fost nevoită să aplice măsuri restrictive clienților săi”, se precizează în comunicat.

Totodată, E.ON Gaz România SA subliniază că obiectivul companiei este de a asigura securitatea și continuitatea furnizării gazelor naturale pentru toți clienții săi, prioritatea fiind consumatorii casnici, instituțiile medicale și de asistență socială, unitățile de învățământ și instituțiile publice și centralele termice de furnizare a agentului termic care nu au posibilitatea de utilizare de combustibil alternativ.

„Monitorizăm cu atenție evoluția situației create, compania noastră împreună cu operatorul SNT fiind pregătite să ia toate măsurile care se impun, inclusiv măsuri restrictive, în vederea limitării eventualelor dezechilibre ce pot apărea”, precizează E.ON Gaz România SA.
 


Intră acum și în grupul de