Flutur, nemulțumit de deszăpezirea necorespunzătoare a drumurilor naționale din județ


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este „total nemulțumit” de modul în care se acționează pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județ și a cerut, marți, reprezentanților secției Suceava a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale să adopte măsurile necesare pentru ca principalele rute din județ să poată fi practicabile.

Șeful executivului județean sucevean a arătat că luni seara, în urma ninsorilor, nu s-a intervenit de loc pe drumul european E 85 și că echipele de deszăpezire au intervenit abia marți dimineața și că pe una din principalele căi de comunicații din județ este în continuare zăpadă frământată.

„Suceava este un județ turistic și nu este normal ca rutele principale să nu fie deszăpezite”, a precizat Flutur, care a subliniat că a solicitat ca firma ce a câștigat licitația pentru asigurarea deszăpezirii să-și facă datoria. „În noaptea de luni spre marți situația deszăpezirii a fost total necorespunzătoare, în special pe E 85”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Totodată, Flutur s-a întâlnit și cu reprezentanții Transgaz și E.On Gaz, care au dat asigurări că în județul Suceava nu sunt probleme legate de asigurarea necesarului de gaze naturale.

 


Intră acum și în grupul de