Beat și fără permis un tânăr s-a izbit cu mașina într-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un tânăr fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a derapat și s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea într-o altă mașină. Potrivit IPJ Suceava, marți, la ora 15.04, pe DJ 209A în afara comunei Slatina, C. CIPRIAN în vârstă de 19 ani localnic, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia”, nu a redus viteza la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă bătătorită și gheață, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul marca „BMW”, condus regulamentar din sens opus de M. GEONI în vârstă de 31 ani din localitate.

În mașina tânărului se afla un pasager, P. MIHAI în vârstă de 20 ani din comuna Slatina  care a fost rănit, iar pentru vindecare necesită 10 zile îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru C. CIPRIAN și negativ pentru M. GEONI, după care au fost conduși  la spital pentru recoltarea probelor biologice. Toate persoanele implicate în accident nu purtau centuri de siguranță.

 


Intră acum și în grupul de