PSD, pe punctul de a-și reface echipa de negociere cu PD-L


Intră acum și în grupul de

   Doi dintre cei cinci membri ai comisiei de negociere a PSD Suceava cu PD-L pentru posturile de șefi ai descentralizatelor din județ, nu s-au prezentat la prima întâlnire dintre cele două comisii, existând informații că aceștia ar dori să facă parte din corpul viitorilor directori. Este vorba despre liderul organizației municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, și de Ovidiu Donțu, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava.

Intâlnirea a avut loc miercuri, la Consiliul Județean, echipa de la PSD fiind imcompletă, în timp ce cea a democrat-liberalilor a fost completă. Surse din interior ne-au declarat că cei doi vizează posturi în administrația județeană, motiv pentru care li s-a părut „imoral” să participe la o negociere la care subiecți sunt chiar ei înșiși.
Nici unul dintre cei doi social-democrați nu a dorit să comenteze ceva în legătură cu dorințele lor, însă au dat de înțeles că funcțiile pentru care se va negocia pentru ei sunt de rangul I.

În echipa de negociere a PSD au mai rămas acum Gavril Mîrza (președintele organizației județene), Cătălin Nechifor (deputat) și Gheorghe Iacob (consilier județean).
 


Intră acum și în grupul de