Handbal masculin : CS Universitatea Suceava a început în forță pregătirea pentru returul de campionat


Intră acum și în grupul de

În mod cert cea mai performantă echipă a Sucevei din 2008, CS Universitatea Suceava, a reluat pregătirile în vederea returului de campionat. Handbaliștii suceveni nu au digerat bine masa de Revelion că deja s-au „înscris” într-un program exact de alergări și reacomodare la efort. În mod sincer, la sportivii suceveni nici nu se poate vorbi de reacomodare pentru că vacanța a fost extrem de scurtă și activă.
Pregătirile au debutat cu un program de alergări pe pista stadionului, dar și pe șosea sub comanda antrenorului Leonard Bibirig, principalul Petru Ghervan fiind plecat cu lotul național al României în Danemarca, la un stagiu premergător Mondialelor din Croația.

„Antrenamentele de iarnă nu sunt nici pe departe cele mai plăcute, dar sunt în opinia mea deosebit de importante pentru o abordare optimă a returului Ligii Naționale. Așa cum am făcut în fiecare an, ne vom pregăti serios pentru că această perioadă de iarnă este una extrem de importantă, o perioadă de acumulări care ne va fi folositoare pe tot parcursul acestui an” a declarat interul dreapta al formației CS Universitatea Suceava, Cristian Adomnicăi.

Din lotul formației sucevene prezent la aceste pregătiri de iarnă nu a lipsit niciun sportiv, „alura” handbaliștilor fiind una optimă.
„Nu au existat probleme legate de surplusuri în greutate la jucătorii noștri, lucru care dovedește faptul că sunt conștienți de faptul că sunt jucători profesioniști și că anul 2009 este unul extrem de important în viața echipei noastre. Deocamdată suntem la capitolul alergări și pregătire fizică în sala de forță, pentru ca începând de săptămâna viitoare să intrăm treptat și în sală.

Dacă programul de pregătire este unul deja conturat, în momentele de relaxare vom fi alături de echipa națională care participă la campionatul Mondial din Croația” a afirnat cel care se ocupă în prezent de pregătirea echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.
Returul Ligii Naționale de handbal masculin va debuta în ziua de 14 februarie atunci când formația suceveană va primi pe propriul teren vizita echipei Dinamo pe care a învins-o în tur la București cu 35 – 30.
 


Intră acum și în grupul de