Cetatea va juca primul amical cu Rapid CFR Suceava


Intră acum și în grupul de

Aflată pe ultimul loc în clasamentul Seriei I la jumătatea campionatului, Cetatea Suceava își va relua de luni, 12 ianuarie, antrenamentele. „ În primă fază ne vom axa pe reacomodarea la efort după care, treptat, ședințele de pregătire vor fi din ce în ce mai intense” spune noul antrenor principal al sucevenilor, Ovidiu Murariu.
Până pe 28 ianuarie, echipa locală se va pregăti în localitate, după care, în perioada 28 ianuarie-7 februarie, este programat stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei.
Primul amical al Cetății din această iarnă va avea loc pe 22 ianuarie, atunci când galben-albaștrii vor înfrunta formația Rapid CFR Suceava. Două zile mai târziu, echipa antrenată de trioul Murariu-Ciobanu-Grosu îi va înfrunta din nou pe „feroviarii” din Ițcani, aceste două meciuri fiind deocamdata singurele amicale care vor avea loc înainte de plecarea la Vatra Dornei.

Ultimul joc de verificare va fi contra rivalei FC Botoșani

De asemenea oficialii suceveni știu și care va fi ultimul joc de verificare dinaintea începerii returului. „ Pe 21 februarie vom juca ultimul amical împotriva celor de la FC Botoșani. Am ales să jucăm pe terenul lor întrucât noi în prima rundă a returului vom evolua în deplasare iar ei acasă. Este foarte probabil să mai jucăm un meci cu FC Botoșani și pe Areni însă nu am stabilit o dată fixă” a precizat președintele Dumitru Moldovan.
Pe lângă acești adversari, în această iarnă Cetatea va mai disputa alte amicale contra unor adversari tradiționali precum Poli Iași, CFR Pașcani, Aerostar Bacău, CSM Rarăul, Dorna Vatra Dornei, precum și împotriva altor formații care vor efectua pregătirea la Vatra Dornei sau Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de