Bukvic nu se mai întoarce la Cetatea


Intră acum și în grupul de

După ce s-a despărțit în această iarnă de căpitanul Marian Nicolau, ajuns între timp la divizionara secundă ACU Arad, Viorel Gheorghe și Bogdan Cotolan, iar Cristian Cojenel și Constantin Ungureanu au intrat în dizgrația clubului, ei având șanse foarte mici de a mai evolua din retur pe Areni, echipa locală de fotbal nu va mai conta în partea a doua a campionatului nici pe serviciile atacantului sârb Milorad Bukvic.

„ Lui i-a expirat viza pentru România și până în acest moment nu și-a exprimat intenția de a o prelungi ceea ce ne face să credem că dorește să rămână acasă”, a explicat Dumitru Moldovan.

Contractele jucătorilor vor fi diminuate

Totodată, conducătorul Cetății a mai spus că a hotărât diminuarea contractelor jucătorilor începând cu această lună, aceasta fiind o primă măsură datoratp rezultatelor foarte slabe din prima parte a sezonului.

În opinia președintelui Cetății, decizia este una justificată iar cine nu o va accepta va suporta consecințele de rigoare. „ La reunirea lotului vom avea o discuție cu toți jucătorii și abia după aceea vom exact pe cine vom putea conta din retur” a mai spus Dumitru Moldovan.
 


Intră acum și în grupul de