Cupa „Crai Nou” la atletism la ediția cu numărul doi


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă 10 ianuarie, sala de atletism a complexului „Areni” din Suceava va găzdui cea de-a doua ediție a Cupei „Crai Nou” la atletism, o competiție care tinde să devină una de tradiție pentru atletismul juvenil din județul nostru.
Concursul, care este organizat de Direcția pentru Sport a Județului Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava și cotidianul „Crai Nou”, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, de la cluburile sportive din județul Suceava și nu numai.
Primul concurs atletic al anului 2009 la Suceava, care se află și în calendarul oficial al Federației Române de Atletism, va începe la ora 10 și va cuprinde probe de alergări, săritura în lungime și triatlon.

Categoria copii I, 11 – 12 ani, va cuprinde probele de 60, 200 și 600 de metri, săritura în lungime și triatlon (60m, 600m și săritura în lungime). La categoria copii II se va alerga pe distanțele de 60 și 600 de metri și se va concura și la săritura în lungime.
Primii trei clasați în fiecare probă vor primi diplome, medalii premii în bani și dulciuri din partea organizatorilor. Toți participanții la ediția a II-a a Cupei „Crai Nou” la atletism vor fi recompensați cu dulciuri de către organizatori iar cele mai bune cluburi participante la fiecare categorie de vârstă (fete și băieți) vor primi cupe.


Intră acum și în grupul de