A furat două poșete de damă dintr-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 57 de ani a fost reținut de polițiștii suceveni pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”, după ce a sustras dintr-un autoturism două poșete de damă. Conform biroului de presă  al IPJ Suceava, miercuri la prânz, în jurul orei 13.45, o patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Suceava, a fost sesizată de o persoană de faptul că, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Suceava, un bărbat de circa 50 de ani a sustras două poșete de damă, dintr-un autoturism „Dacia” parcat în zonă.

Procedându-se la identificarea celui în cauză, s-a stabilit că acesta se numește C. GHEORGHE de 57 ani localnic, iar asupra sa au fost găsite două poșete de damă, cu mai multe bunuri, care au fost predate părților vătămate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava, care în urma probatoriului administrat l-au reținut pe susnumitul timp de 24 ore, urmând ca în 08.01. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”, prejudiciul fiind de circa 650 lei.


Intră acum și în grupul de