Hochei pe gheață : Micii hocheiști de la CSM Suceava din nou pe patinoar


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni patinoarul din Suceava va găzdui încă două partide din cadrul Campionatului Național de juniori under 16. Azi de la ora 20.00 și mâine de la ora 9.00, echipa CSM Suceava întâlni formația Sport Club Miercurea Ciuc, una din forțele hocheistice la acest nivel de vârstă, dar și la nivel de seniori.
Gruparea pregătită de profesorul Constantin Curelaru nu poate emite mari pretenții în dispută cu un astfel de adversar, însă micii hocheiști suceveni merită tot sprijinul pentru că sunt în marea majoritate cu mult mai mici ca vârstă decât adversarii lor. Participarea în acest campionat al juniorilor under 16 reprezintă un nou început pentru hocheiul sucevean, sport de tradiție în Suceava, sport care poate redeveni ce a fost odată.

Din echipa de hochei CSM Suceava fac parte jucătorii: Cosmin Băieșu, Octavian Simileac, Alexandru Sârghe, Jurgen Stadler, Cătălin Cozma, Răzvan Cozma, Alexandru Marțuneac, Cosmin Lungu, Claudiu Băncilă, Andrei Afanasov, Florin nechifor, Bogdan Plugariu, Andrei gafencu, Mircea Burac, Narcis Ciubotariu, Bogdan Vasiliu, Albert Neamțu, Tudor Moțcu, Alexandru Tăuteanu și Dan Dumitru.


Intră acum și în grupul de