Fotbal : Dino Passaro, noul atacant al Craiovei!


Intră acum și în grupul de

Universitatea Craiova este la un pas de achiziționarea atacantului de care are așa mare nevoie. După îndelungi căutări, Nicolo Napoli a găsit omul de gol ideal pentru „juveți”. Tehnicianul italian și-a îndreptat atenția spre fotbalul din țara sa natală și îl are în vizor pe vârful celor de la Salernitana, Dino Fava Passaro.
“Vârful de lance” italian are 31 de ani și a evoluat la mai multe echipe din campionatul italian, la toate nivelurile. Cea mai bună perioadă înregistrând-o pe vremea când era sub contract cu Udinese (2003-2005), echipă pentru care a jucat 54 de partide în Serie A și a reușit să puncteze de 14 ori. Passaro s-a format la Formia și a mai jucat pentru Napoli, Acireale, Pro Patria, Varese, Triestina, Treviso și Bologna. A jucat 4 sezoane în Serie A, unde a reușit să marcheze un total de 17 goluri. Se poate “lăuda” cu performanța de a înscrie în poarta celor de la AC Milan, Inter sau Parma.

Dino are alte 4 sezoane în Serie B, cu un număr de 34 de reușite, la toate acestea adăugându-se chiar și 6 sezoane în Serie C (mai multe la începutul carierei). Momentan Salernitana se află pe poziția a 20-a din seria a doua italiană, iar Fava Passaro a marcat 3 goluri decisive pentru formația sa în 8 partide.
“Dino este un atacant cu experiență. Este exact ceea ce avem noi nevoie la echipă. Știu ce poate și sunt convins că ne va ajuta. Va semna după ce vom veni în România”, a mărturisit Nicolo Napoli.
Pentru achiziționarea vârfului, Universitatea Craiova va trebui să plătească italienilor 350.000 de euro.
 


Intră acum și în grupul de