Prinși de polițiști după ce au jefuit mai multe societăți comerciale din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Doi din cei patru autori ai unor furturi cu prejudicii în valoare de 10.141 lei au fost prinși de polițiștii humoreni. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orelor 01.00, agenții de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, au surprins în zona centrală a orașului, 4 tineri necunoscuți, care la vederea acestora au fugit, doi dintre aceștia ieșind din incinta Pieței agroalimentare Gura Humorului.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de polițiști, autorii au fost identificați în persoana numiților: M.G. și P.M. ambii de 17 ani, P. BOGDAN și M. VASILE, ambii de 19 ani, toți din localitate, stabilindu-se că aceștia, au pătruns în incinta pieței agroalimentare prin escaladarea unui geam lăsat deschis, iar din interior, au sustras din trei societăți comerciale suma de 141 lei.

De asemenea, s-a stabilit că anterior acestei fapte, în aceeași noapte, autorii au pătruns prin efracție și în sediul unei societăți comerciale din Gura-Humorului, de unde au sustras aparatură electronică, telefoane mobile și bani, în valoare de 10.000 lei, prejudiciul total produs prin comiterea celor două fapte fiind de circa 10.141 lei.

Până în prezent au fost prinși numiții P. BOGDAN, de la care a fost recuperată o mare parte din bunuri și minorul P.M., cercetările fiind continuate în vederea prinderii și celorlalți doi autori.

Față de P. BOGDAN s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în 09.01.a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. După identificarea celorlalți doi autori și stabilirea întregii activități infracționale a grupării, dosarul va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de