Dezbaterile între PSD și PD-L continuă


Intră acum și în grupul de

Discuțiile între reprezentanții suceveni ai PSD și PD-L continuă, dezbaterile fiind axate pe întocmirea unui program de dezvoltare a județului, urmând ca șefii instituțiilor de stat să fie numiți în urma unei evaluări a activității actualilor directori, a declarat vineri, președintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza. Potrivit acestuia în cadrul negocierilor PSD-PD-L nu a fost nominalizată încă nici o persoană pentru o anumită funcție, cele două partide stabilind că trebuie să elaboreze un program de dezvoltare economico-socială a județului. „Vom stabili responsabilități și ne vom preocupa să urmărim derularea proiectelor stabilite”, a spus senatorul PSD.

Mîrza a arătat că printre priorități se numără investițiile în infrastructură, cum ar fi modernizarea E 85 de la Roman la Siret, finalizarea unor investiții începute în anii ’90, cum este Spitalul din Fălticeni, dar și începerea unor proiecte inițiate recent, cum este construcția noului spital de urgență din Suceava. „După ce vom face programul județean de dezvoltare vom organiza o conferință de presă comună să prezentăm ce ne-am propus”, a precizat liderul PSD Suceava.

În ceea ce privește funcțiile de conducere ale diverselor instituții de stat din județ, Mîrza a menționat că acestea vor fi ocupate de specialiști din ambele partide, după ce se va analiza activitatea directorilor aflați în prezent în funcție. El nu a exclus ca în urma evaluării activității actualilor directori de instituții, aceștia să fie menținuți în funcție dacă sunt cu adevărat profesioniști.


Intră acum și în grupul de