Acasă Actualitate Primăriile trebuie să returneze către CAS taloanele pentru analize nedistribuite

Primăriile trebuie să returneze către CAS taloanele pentru analize nedistribuite


Intră acum și în grupul de

Taloanele pentru analizele gratuite din Programul național de evaluare a stării de sănătate a populației care nu au ajuns până acum în posesia destinatarilor și care se află, din luna octombrie 2008, la primăriile din județ, nu mai pot fi utilizate și vor fi trimise la CAS Suceava, a anunțat conducerea CAS Suceava.

„Instituția noastră a solicitat prin adresă scrisă primăriilor să ne returneze aceste taloane până la sfârșitul săptămânii viitoare, iar CAS Suceava le va arhiva”, precizează președintele CAS Suceava, Michaela Pelepco. 



Aceasta a menționat că primăriile vor raporta la CAS și ASP Suceava numărul plicurilor redistribuite populației și numărul celor nedistribuite și motivul care a determinat această situației (destinatar decedat, mutat de la adresă, etc.) .

Precizăm că instituția a confruntat anul trecut baza de date, astfel a constatat că din totalul celor 50.732 taloane trimise până la mijlocul anului trecut de Oficiul Poștal București la sediul CAS Suceava, s-au identificat un număr de 5.940 taloane aparținând unor persoane decedate.
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version