Fotbal : Liga a II-a Fotbaliștii Cetății se reunesc astăzi la stadion


Intră acum și în grupul de

Jucatorii echipei Cetatea Suceava se vor reuni luni, la ora 10, la sediul clubului sub comanda noului antrenor principal Ovidiu Murariu. După ce vor avea o discuție cu conducerea clubului și cu noul staff tehnic al formației din Areni, fotbaliștii vor efectua cel mai probabil o alergare ușoară. Însuși antrenorul Ovidiu Murariu a precizat că în primele zile antrenamentele vor fi de acomodare la efort urmând ca, treptat, acestea să crească în intensitate.

La reunirea lotului sunt așteptați 19 fotbaliști:Andrei Rohețki, Mihai Luca, Claudiu Streinu, Dorel Bernard, Mugur Bolohan, Aron Martin, Ionel Celpan, Marius Onciu, Mircea Negru, Ovidiu Halip, Cătălin Golofca, Vlad Stănescu, Alexandru Moldoban, Andrei Duman, Alexandru Buhuși, Vespazian Colban, Tudor Homneac, Bogdan Știubei și Mihai Guriță.

Tot luni ar putea veni la Suceava și doi dintre jucătorii despre care se spune că vor evolua din retur la Dunărea Giurgiu, Cristian Cojenel și Constantin Ungureanu trebuind să-și încheie conturile cu Cetatea.

În această iarnă de la echipa locală au mai plecat Viorel Gheorghe, Marian Nicolau (ACU Arad), Bogdan Cotolan, Milorad Bukvic iar juniorul Simion Zaharie a fost scos din lot pe motiv disciplinar.

Până pe 28 ianuarie, când este programată plecarea în stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei, Cetatea va susține două meciuri amicale, cu Rapid Suceava pe 22 ianuarie și cu Dunărea Giurgiu pe 24 ianuarie, prilej cu care antrenorii Ovidiu Murariu, Ovidiu Ciobanu și Bogdan Grosu vor testa o serie de jucători din ligile inferioare vizați pentru un transfer la Cetatea, cum ar fi Tomescu și Craiu de la Viitorul Liteni, Tivodari de la Rarăul Câmpulung Moldovenesc sau F. Ailenei de la Unirea Boroaia.

Cetatea este interesată de Cososchi 

De asemenea, Adrian Cososchi, fotbalist care a mai evoluat la Cetatea în urmă cu două sezoane, este foarte aproape de o revenire pe Areni. Cososchi este dorit în mod expres de noul antrenor principal, Ovidiu Murariu și poate ajunge la Suceava numai în cazul în care Ionuț Popa, tehnicianul de la actuala sa echipă, nu-l va opri în lotul de jucători cu care Politehnica Iași va încerca să evite retrogradarea din Liga I în acest sezon.


Intră acum și în grupul de