Fotbal : Olăroiu, noul patron al Stelei din vară!!!


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali se află la fundul sacului. Criza economică a dus la scăderea dramatică a prețurilor terenurilor, așa că patronul din Ghencea a recurs la un buget de austeritate.
Lipsit de orice lichidități, latifundiarul nu vrea să vândă acum, deoarece ar pierde foarte mulți bani. Războinicul luminii mizează pe un reviriment al pieței imobiliare în vară, așa că până atunci a ales să facă un compromis: se împrumută la cunoscuți.

Gardianul anunță că Olăroiu l-a împrumutat din nou pe Becali cu o sumă cu multe zerouri, pentru ca acesta să plătească salariile jucătorilor și să achiziționeze un vârf de atac decent, cu ajutorul căruia Steaua să-și atingă obiectivul – titlul 24.
Se pare că până acum suma împrumutată de la “fratele” Oli a depășit patru milioane de euro.

Fostul tehnician al grupării roș-albastre a acceptat să-i împrumute lui Becali atât de mulți bani, deoarece patronul din Ghencea a “girat” cu Steaua: dacă până în vară nu-i va restitui tehnicianului banii, datoria se va transforma în acțiuni la club. Din câte se pare pachetul majoritar de acțiuni poate fi preluat cu 10 milioane de euro.

Așadar, din vară putem asista la o descălecare a voievodului Olăroiu, de data aceasta în ipostaza de patron al echipei.


Intră acum și în grupul de