Fotbal : Nicoliță și Goian: “Nu vrem să plecăm de la Steaua”


Intră acum și în grupul de

Cei doi jucători ai vicecampioanei Steaua au declarat cu convingere, pentru Antena 1, că o plecare de la clubul din Ghencea nu face parte, în acest moment, din planurile lor. Prioritar pentru Nicoliță și Goian este, mai spun ei, să câștige cu echipa “roș-albastră” cel de-al 24-lea titlu de campioană din palmaresul clubului.
“Acum nu aș pleca, ci doar dacă clubul consideră că trebuie s-o fac, pentru o ofertă bună. Eu nu mă gândesc decât să rămân la Steaua și să obțin cât mai multe titluri de campion”, își declară mijlocașul Bănel Nicoliță atașamentul față de echipa din Ghencea.
Nici fundașul central Goian nu se lasă mai prejos, întărind declarațiile colegului său: “Sincer, în această iarnă nu m-am gândit la un transfer. Nu sunt dezamăgit din cauza asta. Am văzut multe lume necăjită și tot ce îmi doresc este să fiu sănătos”.

Nicoliță și Goian au plecat, duminică, în cantonamentul din Spania împreună cu antrenorul Marius Lăcătuș și cu restul colegilor. Delegația Stelei va sta în localitatea Oliva Nova și va disputa două amicale, împotriva elvețienilor de la FC Zurich și spaniolilor de la Alicante.


Intră acum și în grupul de