Skandenberg : Cvadruplul campion mondial Ion Oncescu va participa la concursul de skandenberg din acest week-end


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv “Nord Arena” Suceava împreună cu Direcția pentru Sport a Județului Suceava și Asociația Română de Skandenberg “Braț de fier”, organizează un concurs open de skandenberg la Suceava avându-l ca invitat de onoare pe cvadruplul campion mondial Ion Oncescu. Evenimentul va avea loc în perioada 16.01-17.01.2009 la Iulius Mall Suceava după următorul program.

Vineri, 16 ianuarie, de la ora 11, cvadruplul campion mondial Ion Oncescu și secretarul genral al Asociației Române de Skandenberg “Braț de fier”,  Dragoș Corcoveanu, vor fi prezenți la conferința de presă dinaintea concursului iar sâmbătă, de la ora 10.30 va avea loc cântărirea oficială și înregistrarea concurenților.

Competiția se va derula pe patru categorii de vârstă (juniori 14-18 ani, senioare, seniori- până la 85 kg, seniori-peste 85 de kg) și va începe cu preliminariile, care vor avea loc sâmbătă, de la ora 13. În aceeași zi, de la ora 19, se vor desfășura sferturile de finală, semifinalele și finalele concursului precum și demonstrații ale cvadruplului campion mondial Ion Oncescu cu câștigătorii competiției.

“Suntem implicați de câțiva ani în promovarea unor sporturi mai puțin populare în Suceava, precum table, șah, scrable sau skandenberg și am organizat această competiție tocmai în această idée”, a precizat președintele Nord Club Arena, Constantin Alecsa, care a mai spus că participanții că pentru concursul din acest week-end, concurenții se pot înscrie până sâmbătă, 17 ianuarie, la ora 11.30
 


Intră acum și în grupul de