Fotbal : Peseiro s-a supărat și a dat Rapidul în judecată


Intră acum și în grupul de

     Contractul dintre echipa de fotbal Rapid și antrenorul Jose Peseiro a fost reziliat la cererea portughezului, care s-a săturat să aștepte la infinit plata salariului pe ultimele șase luni.
„Noi l-am anunțat că nu avem bani, iar el ne-a transmis că în 24 de ore va trimite documentația la FIFA, pentru a-și face dreptate“, a declarat Grigore Sichitiu, director general la gruparea giuleșteană. „My contract is terminated!“, a confirmat lusitanul rupture la GSP TV, într-o engleză de baltă.

„A venit Fathi Taher în țară și va avea în curând o discuție finală cu George Copos“, a mai anunțat Sichitiu. În locul lui Peseiro, antrenamentul de ieri al giuleștenilor a fost condus de Ciprian Panait, translatorul și, în același timp, unul dintre secunzii lui Peseiro.

Fotbaliștii rapidiști s-au revăzut pentru prima oară după vacanța de iarnă, pe culoarele Institutului Național de Medicină Sportivă, unde au efectuat vizita medicală. Din lot au lipsit nu mai puțin de opt fotbaliști: Cesinha, Elinton Andrade, Pierre Boya, Vladimir Bozovici, Olubayo Adefemi, Juliano Spadacio, Luciano Vella și Julio Cesar.
 


Intră acum și în grupul de