Fotbal, Liga a II-a : Fotbaliștii de la Cetatea își încarcă bateriile pe pista stadionului “Areni”


Intră acum și în grupul de

Printre noutățile de la reunirea lotului Cetății se numără Axinte, Lazăr și Plecanciuc de la Rarăul, Craiu și Tomescu de la Viitorul Liteni, F. Ailenei de la Unirea Boroaia și Cristian Alexandru de la Jiul Petroșani. În afara acestora, oficialii din Areni tratează pentru aducerea brazilianului Pedroza și a ieșenilor Cososchi, Pălimaru și Straton
După mai bine de o lună de vacanță, fotbaliștii de la Cetatea Suceava și-au reluat de două zile antrenamentele. Sub comanda noului staff tehnic, format din Ovidiu Murariu-antrenor principal, Ovidiu Ciobanu-antrenor secund și Bogdan Grosu-preparator fizic, la stadionul Areni s-au strâns 25 de jucători: Rohețki, Luca și Axinte (Rarăul Câmpulung Moldovenesc) – portari, Bernard, Streinu, Martin, Bolohan, F. Ailenei (Unirea Boroaia), Breniuc, Craiu (Viitorul Liteni) și Tomescu (Viitorul Liteni) – fundași, Onciu, Negru, Buhuși, Duman, Stănescu, Moldovan, Golofca, Corneanu, Lazăr (Rarăul Câmpulung Moldovenesc) și Plecanciuc (Rarăul Câmpulung Moldovenesc) – mijlocași, Guriță, Colban, Homneac și Știubei – atacanți.

Ungureanu și Cojenel ar putea ajunge la Chiajna

De la primele ședințe de pregătie ale sucevenilor au lipsit fundașul Constantin Ungureanu și mijlocașul Cristian Cojenel, cei doi fiind în căutarea unui angajament cu o altă formație. Ungureanu și Cojenel au ieșit din calculele actualei conduceri tehnice a echipei, ei fiind aproape de un transfer la o altă formație din Seria I  a eșalonului secund, Concordia Chiajna.

Un fotbalist de la Jiul Petroșani va da probe la Cetatea
 
Gruparea suceveană îl va testa în următoarea perioadă pe Cristian Alexandru, un mijlocaș stânga în vârstă de 19 ani. Liber de contract, Alexandru a făcut parte în ultimul an și jumătate din lotul grupării Jiul Petroșani și a fost recomandat conducătorilor Cetății de play-maker-ul Ionel Celpan. Alexandru a ajuns la Suceava luni după amiază, iar ieri a participat la antrenamentul condus de Ovidiu Murariu.

Cetatea se luptă cu FCM Tg. Mureș pentru brazilianul Pedroza

În afara lui Cristian Alexandru, la Cetatea ar mai putea veni în această iarnă un atacant brazilian. Patrick Cruz Pedroza evoluează ca atacant și este legitimat la Unirea Dej, el fiind golgheterul acestei formații. În cazul în care acesta are permis de muncă pentru România până în vară, el ar putea evolua din retur în tricoul galben-albastru. Pentru Pedroza și-a arătat interesul și divizionara secundă FCM Tg. Mureș.

Cososchi, Pălimaru și Straton în atenția oficialilor din Areni

Tot la capitolul achiziții, oficialii grupării din Areni au discutat deja cu omologii lor de la Politehnica Iași pentru obținerea împrumutului a trei fotbaliști: Adrian Cososchi, Clement Pălimaru și Bogdan Straton. Dacă primii doi sunt cunoștințe mai vechi pentru suportenii Cetății, ei evoluând și în trecut pentru gruparea suceveană, Straton și-a încheiat conturile cu Petrolul Ploiești și a revenit la Iași. Președintele Dumitru Moldovan a precizat că a discutat deja cu Sorin Boca și în cazul în care cei trei jucători nu vor intra în atenția antrenorilor Politehnicii Iași, ei ar putea ajunge la Suceava.
 


Intră acum și în grupul de