Zarojanu și Băișanu dau târcoale funcției de președinte al PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

       Fostul și actualul subprefect de Suceava,  se vor lupta pentru președinția organizației municipale Suceava a PNL. Fostul subprefect, Alexandru Băișanu, care actualmente deține fotoliul de președinte al organizației, va avea o serioasă concurență pentru menținerea mandatului la cârma PNL Suceava, după ce actualul subprefect al județului, Angela Zarojanu s-a anunțat drept competitor direct.

Surse demne de încredere din PNL Suceava ne-au declarat că la prima ședință din acest an a organizației liberale, ședință condusă de Alexandru Băișanu, a venit, nefiind neapărat invitată de președinte, și Angela Zarojanu. Aceleași surse ne-au spus că la vederea dnei Zarojanu fostul subprefect (și prefect pentru 6 luni în 2008) nu ar fi reacționat foarte bine, în sensul că nu se aștepta la așa ceva.

Băișanu fusese anunțat de altfel că va avea o concurență serioasă pentru fotoliul de președinte, însă nu se aștepta la Angela Zarojanu, care a fost lider al organizației municipale Suceava, dar a demisionat după alegerile locale din vara lui 2008. În lupta pentru fotoliul de președinte se vor mai găsi doritori care să se înscrie, mai ales că taberele pentru desemnarea câștigătorului fotoliului de președinte al organizației județene încă nu au fost conturate foarte clar. Alegerile la municipiu ar urma să aibă loc în luna martie.
 


Intră acum și în grupul de