Elena Udrea participă la Seminarul Național de Turism de la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Ministrul Turismului, Elena Udrea, se va afla joi la Gura Humorului, unde va participa la Seminarul Național de Turism, prima manifestare dintr-o serie de evenimente care vor avea loc în cadrul programului “Redescoperă România! – Identitate locală. Identitate națională”, organizat de Consiliul Județean Suceava, cu sprijinul Ministerului Turismului.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în cadrul seminarului vor fi dezbătute urgențele, dar și modalitățile de dezvoltare durabilă din turismul românesc actual.

La manifestare vor participa ministrul Turismului, Elena Udrea, care va susține un discurs în deschidere, dar și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care va vorbi despre prioritățile și perspectivele turismului în Bucovina.

În cadrul seminarului se va discuta despre turismul cultural, accesarea fondurilor structurale, turismul balnear, exportul produselor turistice sau turismul montan.

În finalul seminarului vor fi decernate premiile destinate profesioniștilor din turism în cadrul celei de-a opta gale “Superlativele turismului românesc”.
 


Intră acum și în grupul de