Administrația Națională de Meteorologie a extins până duminică atenționarea de vreme deosebit de rece. În cursul nopților și al dimineților va fi ger în nordul,nord-estul și centrul țării


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o actualizare a informării meteo de vreme deosebit de rece menționând că aceasta se va menține de joi până duminică la ora 10:00.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara.

Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.

Joi (29 noiembrie) și vineri (30 noiembrie) vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60…70 km/h, arată ANM.

În județul Suceava, joi la ora 14:00, temperatura aerului era de -6 grade Celsius atât la Suceava cât și la Rădăuți, iar temperatura resimțită era de -7 grade Celsius la Suceava și de – 6 grade Celsius la Rădăuți. (N.B.)


Intră acum și în grupul de