Gater din Fălticeni, la un pas de a fi făcut scrum


Intră acum și în grupul de

Un gater din municipiul Fălticeni a fost la un pas de a fi mistuit de flăcări. După anunțarea incendiului, luni, la ora 18:31, Detașamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al unei firme au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului, din municipiul Fălticeni, str. Dimitrie Leonida.

La sosirea autospecialelor de intervenție era în flăcări astereala din lemn a acoperișului centralei termice, existând pericol de propagare la hala de prelucrare, uscătoare și depozitul de produse finite.

Incendiul a fost lichidat la ora 19.30, arzând doar 10 mp suport șarpantă din lemn astfel pagubele fiind estimate în primă fază la cca. 200 lei.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Prin intervenția pompierilor s-a reușit salvarea centralei termice, a halei, a uscătoarelor și depozitului de produse finite, în valoare de cca. 3.000.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de