Incendiu la un adăpost de animale, provocat de scânteile de la un polizor


Intră acum și în grupul de

Scânteile provenite de la un polizor la care se lucra într-o magazie amplasată lângă un adăpost de animale au fost luate de vânt, provocând un incendiu în cursul zilei de luni. Prin serviciul 112, luni, la ora 12:50 a fost anunțat un incendiu la gospodăria lui Anton T., din localitatea Deleni, comuna Pârteștii de Jos astfel Garda de Intervenție Solca împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cacica au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea acestuia.

Când pompierii au ajuns la fața locului ardeau acoperișul adăpostului de animale și furajele depozitate în acesta, existând pericolul de propagare la casa de locuit.
Focul a fost stins la ora 13.40, în incendiu fiind distrus acoperișul adăpostului de animale și circa 1 tonă plante furajere, pagubele fiind estimate la 300 lei.

Cercetările au evidențiat faptul că incendiul a izbucnit din cauza unor scântei mecanice provenite de la un dispozitiv pentru tăiere, respectiv un polizor la care se lucra într-o magazie amplasată lângă adăpostul de animale. Pompierii au salvat două bovine și două porcine și casa de locuit, în valoare de cca. 20.000 lei.
 


Intră acum și în grupul de