Fotbal : Mirel Radoi pleacă la Al-Hilal


Intră acum și în grupul de

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a intrat în atenția grupării Al-Hilal. Cosmin Olăroiu și-l dorește pe Rădoi la formația arabă, iar jucătorul Stelei și-a dat acordul de principiu. “Sunt șanse foarte mari să îl luăm pe Rădoi la Al-Hilal. Avem deja acordul de principiu al jucătorului, mai rămâne ca și cele două cluburi să se înțeleagă asupra sumei de transfer”, a declarat antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, pentru Sport.ro.

Posibilul transfer a fost confirmat și de președintele Stelei, Valeriu Argăseală. “Oferta încă nu a venit, dar am purtat o discuție cu Cosmin Olăroiu. El are nevoie de jucător și va discuta acum cu conducerea clubului său. Așteptăm după discuțiile lor să ne facă și o ofertă, iar în zilele următoare ne vom pronunța asupra disponibilității de a realiza acest transfer.

Am fi de acord să îl vindem pe Rădoi și le vom comunica celor de la Al-Hilal cerințele noastre. L-am pus în temă și pe Mirel, care a spus că în principiu este de acord. Rămâne să discute și el contractul, care cu siguranță va fi peste un milion, pentru că banii nu sunt o problemă pentru arabi. Având și acceptul lui Mirel, avem o misiune mai ușoară, pentru că putem discuta și noi cu clubul”, a spus Argăseală la Sport.ro.

Potrivit sursei citate, Al-Hilal este dispusă să ofere 7,5 milioane de dolari pentru fundașul stelist, iar acesta va primi un salariu de 2 milioane de dolari pe an. Argăseală a confirmat că sumele se învârt în această zonă, dar nu poate da un răspuns exact până nu primește oferta celor de la Al-Hilal.


Intră acum și în grupul de