Fotbal : 110 milioane de euro pentru Kaka


Intră acum și în grupul de

 Echipa engleză Manchester City a început negocierile cu AC Milan pentru transferul brazilianului Kaka, oferind pentru serviciile fotbalistului o sumă care poate ajunge la 110 de milioane de euro.
Clubul englez Manchester City a trimis o delagație la Milano pentru a discuta un posibil transfer al mijlocașului brazilian, care poate avea un salariu imens în valoare de 16 milioane de euro pe sezon.

În timp ce patronii arabi ai lui City speră să finalizeze mutarea lui Kaka înainte de terminarea perioadei de transferuri, care are loc la sfârșitul lunii, surse apropiate clubului englez cred că transferul se va perfecta în această vară.

Această părere a fost confirmată și de proprietarul lui AC Milan, premierul italian Silvio Berlusconi, care a spus că nu știe nimic despre transfer și că brazilianul nu este transferabil. “Nu știu nimic despre oferta celor de la Manchester City pentru Kaka. Cred că nu este transferabil și, în acest caz, va rămâne la Milan”, a spus Berlusconi.

Directorul clubului italian, Adriano Galliani, a spus că echipa milaneză, la care a debutat, de curând, David Beckham, și-a încheiat campania de transferuri, însă negociatorii clubului din Manchester speră să obțină acordul clubului și al jucătorului pentru un transfer imediat.


Intră acum și în grupul de