Fotbal : Herea, la Timișoara!


Intră acum și în grupul de

Giuleștenii au găsit soluția de a face rost de bani pentru a achita contractul lui Peseiro și o parte din restanțele jucătorilor. Mijlocașul rapidist Ovidiu Herea s-a transferat la Timișoara, unde a fost „cerut” de Gabi Balint.

Marian Iancu l-a sunat ieri pe Copos, oferindu-i 700.000 de euro pentru Herea și fiind dispus să cedeze și restul de 50 la sută din drepturile de coproprietate ale lui Ștefan Grigorie. Aseară, rapidiștii au oferit un răspuns afirmativ la oferta înaintată de patronul bănățenilor.

Astfel, rapidiștii își vor recupera banii pe care i-au plătit celor de la Progresul, aproximativ 200.000 de euro în vara lui 2007 pentru împrumut pe un sezon, plus 500.000 de euro pentru un transfer definitiv un an mai târziu.

„Rapid s-a înțeles cu cei de la FC Timișoara și mai sunt de pus la punct doar ultimele amănunte legate de salariul jucătorului și de perioada contractului.

În această situație, Rapid va rezolva și problema lui Peseiro”, a declarat fostul vicepreședinte al giuleștenilor, Alexandru Bunea.


Intră acum și în grupul de