Fotbal : Adrian Mutu are ligamentul rupt!


Intră acum și în grupul de

Accidentarea suferită duminică de Adrian Mutu la cotul stâng l-a pus pe jar pe Victor Pițurcă. Selecționerul i-a solicitat medicului lotului, Pompiliu Popescu, să ia legătura cu “Briliantul” pentru a ști în ce măsură va putea conta pe serviciile lui la primul meci din 2009, amicalul cu Croația din 11 februarie, programat în Ghencea.

Dar în special pentru a avea toate detaliile în perspectiva decisivei partide cu Serbia din 28 martie, de la Constanța. “Medicii italieni care m-au consulat mi-au spus că am  șanse infime să joc împotriva Croației, deoarece am ligamentul rupt și capsula destinsă, adică am joc în articulația cotului. În mod normal, voi fi indisponibil cel mult o lună, dar există și o variantă optimistă să revin în trei săptămîni. N-are rost însă să risc, pentru că vreau să fiu apt complet pentru importanta partida cu Serbia” a spus Mutu.

Vedeta Fiorentinei l-a mai asigurat pe selecționer că nu se va opera: “N-am făcut-o la geunchi, nu o voi face nici acum. Voi purta o orteză, care îmi va ține cotul imobilizat pe lângă corp, în unghi de 90 de grade. În câteva zile îmi voi relua alergările, în paralel cu tratamentul. Peste o lună nu voi mai avea dureri, dar sunt conștient că la orice căzătură accidentarea poate recidiva”, a adăugat Mutu.

 


Intră acum și în grupul de