Volei masculin : CSMU LPS Suceava abordează cu încredere partea secundă a campionatului


Intră acum și în grupul de

Prima rundă a sezonului oficial al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin va avea loc miercuri 21 ianuarie de la ora 17.00 atunci când CSMU LPS Suceava va primi vizita echipei CSS Agronomia București. Sportivii suceveni au încercat să se pregătească cât mai bine pentru această fază a competiției, meciul cu componenta Diviziei A1, Unic Piatra Neamț, reprezentând o dovadă a acestui fapt.

„Prima parte a campionatului a fost una în care am demonstrat că avem valoare și putem să jucăm împotriva oricărei echipe. Formația noastră în acest sezon competițional este una foarte echilibrată, una care poate emite chiar pretenții la accesul într-un eșalon superior.
O dovadă a faptului că putem este disputa cu Unic Piatra Neamț, echipă de Divizia A1, unde am pus reale probleme unei formații de calibru. În mod sigur, echipa noastră are potențial, dar ar mai avea nevoie de doi jucători pentru a fi performantă și a rezista la cel mai înalt nivel în România. În acest moment nu avem mari posibilități financiare și nu putem să ne facem idei pentru o luptă la promovare.

Oricum, cu lotul pe care-l avem ne putem bate pentru posibilitatea de a juca cu cei mai buni” a afirmat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Ultima partidă din cadrul sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin cea cu CSS Agronomia București nu poate schimba programul următor al echipei sucevene, care va avea de jucat cu ocupanta locului șapte din această serie o dublă dispută directă și eliminatorii. Acest sistem va continua până în final acolo unde formațiile seriei est se vor confrunta cu cel din vest pentru promovare.

În meciul cu Unic Piatra Neamț, CSMU LPS Suceava a folosit următorii jucători: Sasu, Huțuleac, Ursachi, Giurcă, Bocancea, Tebieș și Jelezneac.
 


Intră acum și în grupul de