Fotbal : Cetatea este solicitată pentru meciuri amicale


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă a terminat prima parte a campionatului pe ultimul loc în clasamentul Seriei I din eșalonul secund, numele Cetății figurează pe lista unor cluburi în ceea ce privește potențialii adversari din meciurile amicale.

Astfel, pe lângă jocurile deja programate cu Rapid CFR Suceava, pe 22 ianuarie, pe stadionul „1 Mai” din Ițcani, cu Dunărea Giurgiu pe 24 ianuarie, pe „Areni” sau la LPS și cel cu FC Botoșani, în deplasare, pe 21 februarie, Cetatea ar mai putea întâlni în această iarnă formații precum Politehnica Iași, Poli II Iași, Ceahlăul Piatra Neamț, Laminorul Roman, FC Panciu, CSM Rm. Sărat, CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc și CSM Focșani.

Cotolan ar vrea să revină

În altă ordine de idei, Bogdan Cotolan, plecat pe furiș în vacanța de iarnă, dă semne că ar dori să revină la Cetatea.

Fundașul dreapta a anunțat conducerea clubului că ar reveni la Suceava însă numai în condițiile în care clubul i-ar achita în avans o rată contractuală. “El este cu banii la zi și nu avem ce să-i mai dăm.

În afară de asta ne-a lăsat descoperiți spre finalul turului când a plecat de bună voie unde și cum a vrut. Nu cred că este un jucător pe care să ne mai putem baza” a spus președintele Dumitru Moldovan despre jucătorul care în turul campionatului a încasat șase cartonașe galbene.
 


Intră acum și în grupul de