De vineri, Suceava ar putea avea prefect nou și poate, și subprefecți


Intră acum și în grupul de

    Noul prefect al județului Suceava, Sorin Popescu, ex-director al Direcției Silvice Suceava, ar putea fi numit în funcție vineri, în ședința de Guvern ce s-a anunțat că va avea loc. Surse din Guvern ne-au spus că Popescu este persoana pe care Suceava a desemnat-o drept viitor prefect și că deocamdată nu sunt motive pentru ca acesta să nu ocupe funcția, mai ales că are tot sprijinul liderului județean al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.

Tot vineri, dacă cei din PSD reușesc să-și desemneze persoanele, ar putea fi numiți și cei doi noi subprefecți de Suceava. Până acum doar un singur loc e ocupat sigur, și acela de consilierul local Eugen Girigan, fost director general al Societății de Drumuri și poduri SA Suceava.

Pentru cel de al doilea fotoliu sunt „în cărți” Corneliu Popovici și se ia în considerare, în cazul în care vor exista și alte discuții, și rămânerea în funcție a actualui subprefect Dumitru Pașniciuc. Deocamdată, la PSD Suceava lucrurile nu sunt lămurite 100 % în privința persoanelor care vor ocupa cele 26 de fotolii de șefi ai descentralizatelor sucevene.

 În momentul de față fotoliul de prefect este ocupat cu titlu de interimar de Ovidiu Doroftei, iar unul dintre cele de subprefect, tot cu caracter de interimar, este ocupat de Angela Zarojanu.
 


Intră acum și în grupul de