Acasă Actualitate Șofer de maxi-taxi, cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției

Șofer de maxi-taxi, cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției


Intră acum și în grupul de

Un șofer de maxi-taxi s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” după ce microbuzul pe care îl conducea a fost implicat într-o tamponare, în urma căreia unul dintre pasageri s-a ales cu câteva leziuni. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, marți seară, în jurul orelor 18.30, polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că la Spitalul Județean Suceava s-a prezentat o persoană de sex feminin care a declarat că a fost victima unui accident de circulație.

Din cercetările întreprinse s-a stabilit că în 12.01.2009 în jurul orelor 08.20, numita P. ANA de 25 ani din comuna Grănicești, se afla ca pasageră într-un microbuz maxi-taxi marca „VW”, condus de către U. OVIDIU de 39 ani din municipiul Suceava. Când a ajuns pe strada Mărășești, microbuzul a fost implicat într-o tamponare, moment în care pasagera a căzut și a suferit leziuni.



Conducătorul auto a ridicat-o de jos, i-a notat numărul de telefon mobil, după care victima a coborât la a doua stație. Întrucât la scurt timp starea sa de sănătate s-a modificat, a rămas în oraș la o cunoștință, iar în 13.01.2009 s-a prezentat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul „T.c.c. minor”, pentru care necesită 2-3 zile îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Conducătorului auto U. OVIDIU i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, urmând să se dispună procedural.
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version