PSD Suceava regretă demisia lui Titus Corlățean din funcția de secretar general al partidului


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraților suceveni, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că demisia lui Titus Corlățean din funcția de secretar general al partidului implică, în mod automat, faptul că acesta nu mai este nici membru al Biroului Politic Național (BPN). „Nefiind membru al BPN nu mai poate răspunde și de coordonarea unor organizații, cum e Suceava”, a spus Mîrza. El a spus că organizația PSD Suceava regretă gestul lui Titus Corlățean, arătând că între acesta și membrii organizației, a fost o bună colaborare.

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, joi, că a decis să renunțe la funcția de secretar general al PSD și l-a informat, inclusiv în scris, încă din decembrie, pe președintele partidului, Mircea Geoană, despre acest lucru. Corlățean a afirmat că a luat decizia de a renunța la mandatul de secretar general al PSD în urma ședinței Comitetului Executiv Național în care au fost validate propunerile PSD pentru funcțiile ministeriale.

"Am decis să îmi depun mandatul de secretar general după cinci ani în care am fost în prima linie în partid, ca purtător de cuvânt al partidului, într-o perioadă foarte grea pentru noi, am fost și vicepreședinte și apoi și secretar general, aproape în toată perioada în care am fost în opoziție, când nu a fost confortabil pentru PSD", a spus Corlățean.
 


Intră acum și în grupul de