Virginel Iordache a ales PSD în locul Prefecturii


Intră acum și în grupul de

    Liderul organizației municipale PSD Suceava, profesorul Virginel Iordache, a ales să-și continue activitatea pe linie politică și va activa în continuare și ca purtător de cuvânt al Organizației Județene a social-democraților suceveni, el renunțând să ocupe unul dintre cele două posturi de subprefect al județului care reveneau PSD. Iordache era în „cărți” pentru unul dintre cele două posturi, însă dacă accepta, trebuia sa renunțe, cel puțin aparent, la a mai face politică în următorii ani (sau cât ar fi rămas PSD la guvernare alături de PD-L).

Pentru a nu pierde tot ce a construit pe linie politică la nivel local și județean, Iordache a optat pentru funcția de inspector școlar general-adjunct al IȘJ Suceava, mai ales că funcția aceasta a mai ocupat-o și în urmă cu patru ani. Liderul social-democrat își va putea continua activitatea și pe linie de partid, dar și în cadrul Consiliului Local Suceava unde este liderul grupului de consilieri PSD.

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a spus că în afara lui Iordache și a celor doi subprefecți, nominalizările pe posturile ce le va deține PSD la nivel județean încă nu au fost făcute.


Intră acum și în grupul de